Henk Bunschoten

Mijn naam is Henk Bunschoten en sinds 2006 ben ik trotse eigenaar van HeJeNa Gym. 

Al op jonge leeftijd heb ik een passie voor vechtsporten ontwikkeld. Op 13-jarige leeftijd ben ik begonnen met Kung Fu waarna op 19-jarige leeftijd mijn interesse voor kickboksen werd gewekt. In die tijd was er geen sportschool in Huizen en omgeving waar je kon kickboksen, dus belandde ik in Amsterdam bij Mejiro Gym. Deze sportschool stond onder leiding van grootmeester en kickboks goeroe Jan Plas, met Rob Kaman als onbetwiste wereldkampioen als vechter in hun gelederen. 

Om de vechtsport ook onder de aandacht te brengen in Huizen en omgeving, heb ik HeJeNa Gym opgericht. De naam HeJeNa Gym is een parodie op het dier hyena. Het is een samenstelling van de namen Henk, Jesse en Naomi (mijn kinderen). HeJeNa Gym is een heus familiebedrijf.  

Wat ons als sportschool onderscheidt, is de hechte gemeenschap die we hebben opgebouwd. Bij HeJeNa Gym word je niet alleen gezien als een lid, maar als een deel van onze familie. Dus, als je op zoek bent naar een sportschool waar persoonlijke aandacht, expertise en een gemeenschapsgevoel samenkomen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!